فروردین 92 - BABAK 1992
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

BABAK 1992
 
لینک دوستان
شاید همه شما طرفداران آیفون منتظر نسل جدید این گوشی بودید و همان طور که شایعات اینترنتی برای شما به تصویر کشیده بودند، این گوشی جدید را یک گوشی باریک، زیبا و کاملا متفاوت تصور می‌کردید. اما همه این تصورات با معرفی آیفون 4S نقش بر آب شد. این گوشی تقریبا همان آیفون 4 است که به آن ویژگی‌های جدید اضافه شده و کمی‌بهبود یافته است، اما اگر به آن کمی‌فرصت دهید باز هم می‌تواند شما را تحت تأثیر قرار دهد.

 

آیفون

4S دارای پردازشگر سریع‌تر، دوربین بهتر، هوشمندتر و حافظه بیشتر است. همان‌طور که آیفون 3GS با ظهورش آیفون 3G را به یک گوشی ضعیف‌تر تبدیل کرد، آیفون 4S نیز نمونه تقویت‌شده آیفون 4 است که طرفداران اپل را که منتظر یک گوشی خارق‌العاده بودند، ناامید کرد. با توجه به گزارش‌های اپل، این بهترین آیفون تولید شده است. آیا واقعا این آیفون بهترین است؟ آیا این گوشی ارزش آن را دارد که هزینه‌ای اضافی به خاطر آن پرداخت کنید؟

سخت‌افزار

شکل و شمایل آیفون

4S تقریبا بدون تغییر مانده است و شاید بظاهر تفاوتی با آیفون 4 نداشته باشد. وقتی در تابستان 2010 آیفون 4 معرفی شد، طراحی حیرت‌انگیزش، این گوشی را به یکی از زیبا‌ترین دستگاه‌های تولید شده تبدیل کرده بود. طراحی آن کمی ‌صنعتی به نظر می‌رسید که با همه طراحی‌های قبلی در تناقض بود. این طراحی کاملا جدید بود و تا هفته‌ها بعد از به بازار آمدن آن، مشاهده این گوشی در دست یکی از دوستانتان شما را وسوسه می‌کرد فقط برای حس کردنش آن را در دست بگیرید.

آیفون

4S نیز تقریبا همان حس را به شما می‌دهد. این گوشی در مقایسه با ابرگوشی‌های آندروید موجود در بازار، کوچک، سنگین و در تضاد با دستگاه‌های پلاستیکی و سبک دیگر است. آیفون 4S نسبت به آیفون 4 کمی‌سنگین‌تر است، اما برای تشخیص این تفاوت باید هر کدام را در یک دست بگیرید تا با دقت فراوان به افزایش 3 گرمی‌وزن آن پی ببرید. غیر از چند تغییر بسیار جزئی که بسادگی قابل تشخیص نیستند، ظاهر خارجی آیفون 4S و آیفون 4 یکسان است. بعضی از دکمه‌ها به اندازه چند میلی متر جابه‌جا شده و ساختار آنتن خارجی آن بدون تغییر مانده است. با این حال چگونگی کارکرد آنها کمی ‌متحول شده است.

سیستم آنتن آیفون

4S بهبود یافته است و حالا این گوشی می‌تواند هوشمندانه و در لحظه، بین آنتن‌های خارجی یکی را انتخاب کند، حتی وقتی شما با تلفن خود مشغول مکالمه هستید. آیا این امر باعث می‌شود دیگر حرفی از قطعی ارتباط‌ها در آیفون به میان نیاید؟ فعلا نمی‌توانیم راجع به این موضوع نظر قطعی بدهیم و باید کمی‌صبر کنیم تا کاربران این گوشی بیشتر شوند و ببینیم آیا باز هم این مشکل وجود دارد یا خیر ( همان طور که مشکل آنتن آیفون 4 تا روزها بعد از به بازار آمدن آن آشکار نشده بود.) اما با مقایسه آیفون 4S و آیفون 4 مشاهده کردیم که نمایشگر آنتن 4S همواره یک واحد از آیفون 4 بیشتر است و در ارتباط‌های 3G نسبت به آیفون 4 بهتر عمل می‌کند.

تغییرات سخت‌افزاری آیفون به اینجا ختم نمی‌شود. در واقع اپل تا حد زیادی سخت‌افزار آیفون 4 را دستخوش تغییر کرده که بزرگ‌ترین آنها پردازشگر دو هسته‌ای جدید اپل،

A5 است. با این که این چیپ همان پردازشگری است که در آیپد 2 استفاده شده است، اما ( با این‌که اپل اعلام نکرده است) این پردازشگر در آیفون 4S با سرعت 800 مگاهرتز کار می‌کند. متأسفانه مقدار رم تغییری نکرده و همان 512 مگابایت باقی مانده است، اما مقدار بیشینه حافظه افزایش یافته و مانند آیپاد تاچ به 64 گیگابایت رسیده است.

صفحه نمایش آیفون

4S، همان صفحه 5/3 اینچی با وضوح 960x640 است که در آیفون 4 استفاده شده و این صفحه نمایش هنوز یکی از بهترین‌هاست، اما با پیشرفت فناوری در زمینه صفحه نمایش گوشی‌های موبایل، این صفحه نمایش قدرت قبلی خود را در مقایسه با آنها از دست داده است. گوشی‌های هوشمند نسبت به سال 2010 بزرگ‌تر شده‌اند و حالا صفحه 5/3 اینچی جزو صفحه‌های نسبتا کوچک به حساب می‌آید. البته این نظر کاملا سلیقه‌ای بوده و ممکن است شما با صفحه‌های بزرگ‌تر راحت نباشید، اما اگر تا به حال با صفحه‌هایی در اندازه 2/4 کار کرده اید، این صفحه نمایش ممکن است برای شما کافی نباشد.

نرم‌افزار (Siri)

سرانجام آخرین نسخه سیستم‌عامل نیز به دست کاربران مشتاق اپل رسید. این نسخه که

iOS 5 نام دارد، با تغییراتی که در آن به وجود آمده توانست غبار از نسل‌های قبلی iOS بزداید. این سیستم‌عامل نسبت به نسخه‌های قبلی خود تغییرات زیادی کرده است که بررسی کامل و موشکافانه آنها در این مقاله جای نمی‌گیرد.

اما ویژگی جدید و خاص این سیستم‌عامل که نمی‌توان از آن گذشت، نرم‌افزار Siri است. این نرم‌افزار نمونه تکامل یافته نرم‌افزار Siri Virtual Assistant است که در ادامه پروژه CALO سازمان DARPA به وجود آمد. اپل آن را اوایل 2010 خرید و حالا این نرم‌افزار در دل iOS وجود دارد. نکته جالب این است که Siri تنها در آیفون

4S وجود دارد و بقیه دستگاه‌هایی که از iOS 5 استفاده می‌کنند از این نرم‌افزار بی‌نصیبند. ممکن است این فقدان به دلیل این باشد که این نرم‌افزار برای تشخیص صدا نیاز به پردازش زیادی دارد، اما نیاز این نرم‌افزار به ارتباط مداوم ممکن است به این دلیل باشد که این پردازش سنگین در سرورها و دیتا سنتر‌های قدرتمند اپل صورت می‌گیرد که اگر این گونه باشد، انحصاری کردن این محصول برای آیفون 4S کاری بیهوده است. از سوی دیگر آیپد 2 دارای پردازشگر A5 با سرعت بیشتر نسبت به آیفون 4S است که دوباره ما را به شک می‌اندازد که هدف اپل از این کار چه بوده است.

Siri در واقع منشی و دستیار الکترونیکی شماست و کارهای زیادی می‌تواند انجام دهد که شما را حیرت‌زده می‌کند. این نرم‌افزار می‌تواند برای شما پیامک بفرستد، ایمیل بزند، رستوران پیدا کند، مسیر یک نشانی را تعیین کند و... . البته ممکن است بگویید این کارها را قبلا هم روی دستگاه‌های دیگر می‌توانستیم انجام دهیم، اما Siri به گونه ای طراحی شده که احساس می‌کنید گوشی شما زنده است. برای مثال فرض کنید می‌خواهید به همسر خود بگویید قبل از آمدن به منزل خرید کند. کافی است به Siri بگویید: «به همسر بگو خرید کند» و سیری به همسرتان یک پیامک می‌زند تا به همسرتان یادآوری کند. شاید بگویید Siri از کجا اسم همسرتان را می‌داند؟! برای اولین بار نمی‌داند، ولی از شما می‌پرسد و وقتی شما به او بگویید همسرتان چه کسی است، از آن به بعد اسم او را به خاطر می‌سپارد.

این ویژگی تقریبا همه جا همین طور عمل می‌کند. شما می‌توانید از Siri بخواهید پست الکترونیک شما را چک کند، تقویم را ببیند یا برای جواب دادن یک پیامک بگویید: جواب بده، «سلام». لازم نیست به او بگویید به چه کسی جواب بدهد، چراکه او به خاطر دارد. برای اولین بار در دستگاه‌های الکترونیکی کمتر حس می‌کنید که در حال فرمان دادن به یک ربات هستید و بیشتر حس می‌کنید در حال یک مکالمه عادی هستید یا با منشی خود صحبت می‌کنید. با این حال اگر مایل هستید می‌توانید به آن فرمان بدهید، Siri با این موضوع مشکلی ندارد، اما نقطه قوت Siri این است که شما نیازی ندارید فرمان‌های رایانه‌ای را حفظ کنید تا به Siri دستور دهید یا حداقل این فرمان‌ها نسبت به بقیه دستگاه‌ها مثلا اندروید بسیار کمتر است. برای مثال در اندروید اگر می‌خواهید مسیر منتهی به رستوران خاصی را در گوگل Navigation ببینید باید بگویید : «مسیر‌ها به رستوران ...». اما برای همین کار می‌توانید به شیوه‌های مختلف با Siri صحبت کنید. مثلا بگویید: «مسیرها را به رستوران ... به من نشان بده» یا «چه جوری باید به رستوران ... برم؟» این تفاوت بزرگی به حساب نمی‌آید، اما همین نکات کوچک به شما این حس را می‌دهد که Siri باهوش‌تر و طبیعی‌تر است و با آن احساس راحتی بیشتری دارید، در حالی که در نرم‌افزارهای دیگر شما حس می‌کنید که کار سختی انجام می‌دهید و باید زحمت به خاطر سپردن فرمان‌ها را به خود بدهد.

ادامه مطلب...

[ شنبه 90/8/14 ] [ 3:12 صبح ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]

همان طور که می دانیم مواد غذایی مختلفی که مادر شیرده در طول شبانه روز مصرف می کند بر روی شیر او نیز بی تاثیر نیست.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران، دکتر سید‌ضیاءالدین مظهری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: دل درد، نا آرامی و کولیت که برخی از شیرخواران دچار آن می ‌شوند، می ‌تواند بر اثر غذایی که مادر خورده است، به وجود آمده باشد.

همچنین بو و طعم مواد غذایی وارد شده در شیر مادر ممکن است، شیرخوار را نسبت به خوردن شیر بی‌ میل کند.

وی گفت: البته می ‌توان گفت که چنین رخدادهایی به طور دقیق قابل پیش ‌بینی و پیشگیری نیستند اما این مادران با توجه به نوع مواد غذایی مصرفی و عکس‌العمل فرزند شان، می ‌توانند تصمیم بگیرند که کدام ماده غذایی را حذف کنند یا از میزان مصرف‌ شان بکاهند.

دکتر مظهری خاطرنشان کرد: برخی از مواد غذایی می‌ تواند طعم و بوی شیر مادر را تغییر دهد که می ‌توان به سیر، پیاز، کلم، شلغم، لوبیای سبز، حبوبات، ریواس و زردآلو اشاره کرد و احتمال دل‌ دردهای 24 ساعته شیرخوار را به وجود ‌آورد.

در ضمن مصرف زیاد هندوانه، خربزه، هلو و دیگر میوه‌ های نوبرانه، نرسیده و کال در ایجاد اسهال و دل ‌درد کودکان تأثیر می ‌گذارند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: در بعضی خانواده ‌ها مصرف برخی مواد غذایی توسط مادر در فرزند شیرخوارشان ایجاد حساسیت و آلرژی می ‌کند که می ‌توان به شیر گاو، تخم‌ مرغ، فرآورده‌ های گوشتی، بادام ‌زمینی و فرآورده ‌های سویا اشاره کرد که بهتر است از برنامه غذایی حذف شوند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: به ‌طور تجربی مشخص شده مصرف برخی خوراکی‌ ها افزایش‌ دهنده ی شیر مادر است، ولی دلایل علمی درباره آن ها و عملکردشان در چرخه‌ های زیست- ‌شیمیایی و پروسه تولید شیر ارائه نشده است و جمعی از پژوهشگران بر این باورند که شاید یک عقیده دیرپا و ریشه‌ دار در مورد مصرف آن ها باعث آرامش خیال و اعتماد به نفس بیشتر در مادران می ‌شود.

وی در ادامه افزود: گسترده‌ ترین و اثرگذارترین مواد غذایی که باعث افزایش شیرمادر می ‌شوند، عبارت هستند از شبدر، بادام، کنجد، شاهدانه، دم‌ کرده رازیانه، شیر، ماست و دوغ، ماءالشعیر، ماهی، کاهو و غلات پرک شده مخصوصاً جوی‌ پرک شده که توصیه می ‌شود به ‌صورت تلفیق ‌شده در کنار هم مصرف شوند.


[ شنبه 90/8/14 ] [ 3:4 صبح ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]

دو قطره آب که به هم نزدیک شوند، تشکیل یک قطره بزرگتر میدهند...
اما دوتکه سنگ هیچگاه با هم یکی نمی شوند !
پس هر چه سخت تر و قالبی تر باشیم،
فهم دیگران برایمان مشکل تر، و در نتیجه
امکان بزرگتر شدنمان نیز کاهش می یابد...

آب در عین نرمی و لطافت در مقایسه با سنگ،
به مراتب سر سخت تر، و در رسیدن به هدف خود
لجوجتر و مصمم تر است.
سنگ، پشت اولین مانع جدی می ایستد.
اما آب... راه خود را به سمت دریا می یابد.
در زندگی، معنای واقعی
سرسختی، استواری و مصمم بودن را،
در دل نرمی و گذشت باید جستجو کرد.
گاهی لازم است کوتاه بیایی...
گاهی نمیتوان بخشید و گذشت...اما می توان چشمان را بست
و عبور کرد
گاهی مجبور می شوی نادیده بگیری...
گاهی نگاهت را به سمت دیگر بدوز که نبینی....
ولی با آگاهی و شناخت
وآنگاه بخشیدن را خواهی آموخت.

 از زرتشت پرسیدند زندگی خود را بر چند اصل بنا کردی؟

فرمود چهار اصل: 
 
دانستم رزق مرا دیگری نمیخورد پس آرام شدم.
دانستم که خدا مرا میبیند پس حیا کردم.
دانستم که کار مرا دیگری انجام نمیدهد پس تلاش کردم .
دانستم که پایان کارم مرگ است پس مهیا شدم.


[ پنج شنبه 90/8/12 ] [ 11:41 عصر ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]

یادت اون روز برفی
وسط فصل زمستون
تو پریدی پشت شیشیه
من زدم از خونه بیرون

یادت اشاره کردی
آدمک برفی بسازم
واسه ساختنش رو برفا
هرچی که دارم ببازم

گوله گوله برف سرد و
روی همدیگه می چیدم
شاد و خندان بودم انگار
که به آرزوم رسیدم

رو پیشونیش با یه پولک
یه خال هندو گذاشتم
واسه چشماش دو تا الماس
جای پوس گردو گذاشتم

رو سینش با شاخه یاس
یه گلوبند و کشیدم
روی لبهاش با اجازت
طرح لبخند رو کشیدم

یادم با نگرونی
تو یه ها کردی رو شیشه
دزدکی برام نوشتی
تکلیف قلبش چی میشه

شرم گرم لحظه ها رو
توی اون سرما چشیدم
سرخیش رو پوست سرد
آدمک برفی کشیدم

قلبم رو دادم نگفتم
تن اون از جنس برفه
عاشقونه فکر میکردم
نمیگفتم نمی صرفه

ولی فصل آشنایی
زود گذر بود و گریزون
شما از اون خونه رفتین
آخر همون زمستون

رفتی و قصه اون روز
واسه من مثل یه خواب شد
از تب گرم جدایی
آدمک برفی هم آب شد

کاشکی میشد که دوباره
روبروت یه جا بشینم
یا که رد پات رو برف
توی کوچمون ببینم

کاشکی میشد توی دنیا
هیچ کسی تنها نباشه
عمر آدم برفی هامون
امروز و فردا نباشه

قول میدم تا آخر عمر
دیگه قلبم رو نبازم
بعد تو تا آخر عمر

آدمک برفی نسازم ..


[ پنج شنبه 90/8/12 ] [ 11:39 عصر ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]

اکونیوز : کشور مالزی یکی از موفق ترین سیستم های اقتصادی جنوب شرق آسیا قلمداد می گردد.


شرق آسیا یکی از بزرگترین نواحی است که دارای بالاترین نرخ رشد اقتصادی در دنیا محسوب می شود. بیش ازدو میلیارد نفر جمعیت یا 31درصد از جمعیت دنیا در این منطقه تجمع دارند. در سال2004?به تنهایی صاحب 24درصد از تجارت کل دنیا بوده است. صادراتی معادل 3/2 تریلیون دلار و وارداتی معادل 1/2 تریلیون دلار،GDP این کشورها معادل 5/7تریلیون دلار می باشد. با این اوصاف این منطقه فرصت های زیادی را جهت تجارت با سایر کشورها نشان می دهد.

در این میان کشور مالزی به عنوان کشور دوست و مسلمان با بهره گیری از مشترکات فرهنگی و مذهبی به عنوان یکی از شرکاء تجاری منحصر بفرد ایران محسوب می شود و طی سالیان اخیر شاهد رشد قابل ملاحظه ای در خصوص توسعه روابط می باشیم ، حضور و حمایت بخش دولتی دو کشور این امکان را جهت بهره گیری بخش خصوصی کشورمان از حضور در بازار این کشور جهت دستیابی به کشورهای ASEAN ایجاد و از طرفی علاقمندی حضور مالزی در کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان علاوه بر جمهوری اسلامی ایران امکان برقراری روابط دوگانه تجاری را بشکل منحصر بفردی ایجاد نموده است.

کشور مالزی یکی از موفق ترین سیستم های اقتصادی جنوب شرق آسیا قلمداد می گردد. این کشور با جمعیتی حدود 25 میلیون نفر و مساحتی در حدود 000/330 کیلومتر مربع دارای رشد بیش از 7 درصدی تولید ناخالص ملی می باشد.

 درآمد سرانه این کشور در سال 2004 معادل 4350دلار بوده و درآمد آن فقط ازمحل توریسم درهمان سال در حدود 13 میلیارد دلار بوده است. اقتصاد شکوفای مالزی زمینه بسیار مناسبی را برای همکاریهای اقتصادی با آن کشور فراهم نموده است.

بسیاری از شرکتها و افراد توانمند مالزی، آمادگی سرمایه گذاری در کشورهای دیگر را دارا بوده و علاوه بر داد و ستد کالا و خدمات با مالزی، جذب سرمایه گذار برای پروژه های بزرگ نیز امکان پذیر می باشد.

 نکته قابل توجه در این میان و در زمانی که کشورهای مختلف به دلایل واهی در خصوص سرمایه گذاری در ایران تعلل می نمایند، بخش خصوصی و دولتی مالزی به دنبال یافتن پروژه های بزرگ در جمهوری اسلامی ایران می باشند، کشور مالزی از تجربه گرانبهایی در خصوص سرمایه گذاری در دست دارد کشوری که 58% از سرمایه گذاری های انجام شده در آن کشور توسط کشورهای خارجی صورت گرفته است، بر هیچ کس پوشیده نیست که بزرگترین مارکهای تجاری دنیا در این بازار تولید می شود.

 در زمان حضور ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران در مالزی قرارداد های فراوانی در این زمینه به امضاء رسید، از آن جمله می توان از قرارداد ساخت شهرک هشتگرد نامبرد که توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی مالزی در ایران صورت می گیرد، شاید فقط چند هفته بعد از سفر آقای دکتر احمدی نژاد به مالزی، بخش خصوصی مالزی از سرمایه گذاری پانصد میلیون دلاری در ایران در بخش خصوصی خبرداد و حتی امکان افزایش این رقم را به پنج میلیارد دلار را اعلام نمود.

همچنین با توجه به اینکه بیش از 60% مردم مالزی مسلمان بوده و علاقه خاصی به همکاری با کشورمان دارند زمینه های همکاری برای ایرانیان با آن کشور وجود دارد که این مزیت در اختیار بسیاری از کشورهای دیگر نمی باشد ولیکن باید از این ویژگی مهم، حداکثر بهره برداری را نمود.

مالزی مبدع مارکهای تجاری بزرگی است که در اینده نزدیک ساسر دنیا را فراخواهد گرفت و کلا هنر ایجاد مارک تجاری و فروش را از جمله مزایای نسبی این کشور می باشد که جمهوری اسلامی ایران از این مزیت نسبی می تواند به نحو بهینه استفاده نمایند.

در نشستهای مشترکی که با مسول سازمان نظارت غذای حلال مالزی داشتیم، در خصوص تولید غذای حلال جهت مصرف مسلمانان جهان سخن می گفت، در حقیقت تجارت استفاده از مزایای نسبی است و فلسقه وجودی علم و هنر تجارت استفاده از توانمندیها در گوشه ای از دنیاست که در نقطه ای دیگر وجو ندارد و شاید هم ایرانیان یکی از اولین های این هنر بوده اند و شاید هم موقعیت استراتژیک ایران این نعمت را در اختیار این کشور قرار داده است.

کشور مالزی به دلیل اسلامی بودن از این مزیت نسبی خود بهره های فراوان برده است ک به ذکر یکی از انان اشاره می نمایم: صنعت غذایی در دنیا یکی از صنایعی است که معمولا صاحبان صنایع در آن با حاشیه سود نسبتا بالا اقدام به فروش محصولات خود می نمایند در این میان با توجه به سلائق و ذائقه های مختلف مردم در سراسر دنیا اگرچه فعالیت را در این صنعت کمی مشکل می سازد، لیکن در صورت دستیابی به نوع ذائقه ها می توان عرضه کننده خوبی برای این نوع محصولات بود.

 در این میان عنصر دیگری نیز وجود دارد که کشور مالزی از آن به عنوان مزیت نسبی استفاده نموده است و آن تولید غذای حلال برای کشورهای مسلمان و مسلمانان جهان است، نکته ای که مالزی برای آن مارک تجاری منحصر بفردی ایجاد نموده است "غدای حلال" HALAL FOOD شاید اگر کمی دقت کنیم کشور ایران می بایست مبدع این طرح و مارک تجاری باشد چراکه اگر مالزی تنها دارای 60% جمعیت مسلمان است و غذای غیر حلال هم در آن تولید می شود و با تلاشهای فراوان توانسته است مراکز اسلامی نظارت بر تولید غذای حلال را در خود ایجاد نماید، کشور ایران با جمعیت بیش از 98% مسلمان تنها تولید کننده غذای حلال در دنیا و دارای بیشترین مراکز اسلامی در ایران و سایر کشورهاست و می توانست مبدع بهتری برای این مارک تجاری باشد که هم اکنون کشور مالزی بکی از بیشترین در آمد هایش از این مارک تجاری است. ولی هنوز هم دیر نیست، مسولین بخش دولتی و خصوصی کشور مالزی بارها اعلام نموده اند که هم اکنون کشور مالزی می تواند همکاری مناسبی را در خصوص تولید مشترک غذای حلال با جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.

یکی از مزایای نسبی کشور مالزی دسترسی این کشور به بازاری با جمعیتی بیش از دو میلبارد نفر جمعیت است، شرق آسیا یکی از بزرگترین نواحی است که دارای بالاترین نرخ رشد اقتصادی در دنیا محسوب می شود.

 بیش از دو میلیارد نفر جمعیت یا 31% از جمعیت دنیا در این منطقه تجمع دارند. در سال 2004 به تنهایی صاحب 24% از تجارت کل دنیا بوده است. صادراتی معادل 3/2 تریلیون دلار و وارداتی معادل 1/2 تریلیون دلار، این کشورها معادل 5/7 تریلیون دلار می باشد. با این اوصاف این منطقه فرصت های زیادی را جهت تجارت با سایر کشورها نشان می دهد.

در این میان کشور مالزی به عنوان کشور دوست و مسلمان با بهره گیری از مشترکات فرهنگی و مذهبی به عنوان یکی از شرکاء تجاری منحصر به فرد ایران محسوب می شود و طی سالیان اخیر شاهد رشد قابل ملاحظه ای در خصوص توسعه روابط می باشیم، حضور و حمایت بخش دولتی دو کشور این امکان را جهت بهره گیری بخش خصوصی کشورمان از حضور در بازار این کشور جهت دستیابی به کشورهای ASEAN ایجاد و از طرفی علاقمندی حضور مالزی در کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان علاوه بر جمهوری اسلامی ایران امکان برقراری روابط دوگانه تجاری را بشکل منحصر به فردی ایجاد نموده است.

 در سال 2005 شاهد افزایش 41% را در حجم مبادلات بین دو کشور ایران و مالزی بوده ایم و این نوید بخش گسترش روابط دو جانبه بین دو کشور می باشد


[ پنج شنبه 90/8/12 ] [ 11:23 عصر ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

هر چی که بخوای از عکس، داستان، ترفند مو بایل و کامپیوتر،ترفند ایرانسل،بازی،دانلود فیلم و آهنگ، اس ام اس و ....
موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 171
بازدید دیروز: 41
کل بازدیدها: 926873