مرداد 90 - BABAK 1992
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

BABAK 1992
 
لینک دوستان

 

 

 

 

 

 

 

 


[ سه شنبه 89/4/15 ] [ 11:23 صبح ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]

اگر از کاربران دائمی مرورگر فایرفاکس باشید حتماً تاکنون متوجه شده‏اید که پس از گذشت مدت زمانی از کار با این مرورگر، رفته رفته سرعت و کارایی آن نسبت به گذشته کاهش می‏یابد. به عنوان مثال مرورگر دیر بالا می‏آید یا گاه و بی‏گاه هنگ می‏کند. مهم‏ترین علت بروز این مشکل را می‏توان در ذخیره شدن نامنظم اطلاعات در پایگاه داده (Database) مرورگر جستجو کرد. این آشفتگی در ثبت اطلاعات به مرور باعث کندی عملکرد مرورگر می‏شود. در این ترفند قصد داریم به معرفی ترفند ساده اما کاربردی بپردازیم که با بهره‏گیری از آن می‏توانید این آشفتگی و بی‏نظمی اطلاعات ذخیره شده را سر و سامان ببخشید و دستی به سر و روی پایگاه داده مرورگر بکشید.

برای این کار:
ابتدا مرورگر Firefox را باز کنید. اطمینان پیدا کنید مرورگر شما نسخه 3 به بالا باشد.
سپس (ترفندستان) از منوی Tools بر روی Error Console کلیک کنید.
حال کد زیر را عیناً Copy کرده و در قسمت Paste ،Code نمایید:
Components.classes["@mozilla.org/browser/nav-history-service;1"].getService(Components.interfaces.nsPIPlacesDatabase).DBConnection.executeSimpleSQL("VACUUM");

پس از این کار بر روی دکمه Evaluate کلیک نمایید.
مرورگر چند ثانیه‏ای منجمد می‏شود و با بازگشت مرورگر به حالت عادی، پایگاه داده مرورگر بهینه خواهد شد. نیازی به راه‏اندازی مجدد مرورگر نیز نیست.

در صورتی که هر گونه مشکلی با کد فوق دارید، می‏توانید از افزونه‏ای به نام Vacuum Places که این کار را به طور اتوماتیک برای شما انجام می‏دهد استفاده کنید. این افزونه را از لینک زیر نصب کنید:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13824
پس از نصب این افزونه و بازآغازی مرورگر، آیکنی به شکل جارو در پایین سمت راست مرورگر نمایش پیدا می‏کند که با راست کلیک بر روی آن و انتخاب Vacuum places.sqlite، پایگاه داده مرورگر بهینه خواهد شد.

[ سه شنبه 89/4/1 ] [ 11:2 صبح ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]

اینترنت (به انگلیسی: The Internet) را باید بزرگ‌ترین سامانه‌ای دانست که تاکنون به دست انسان طرّاحی، مهندسی و اجرا گردیده‌است. این شبکه? عظیم جهانی، در اواخر سال ???? م و با انگیزه? همکاری، دسترسی چندسویه به منابع و مهارت‌های محاسباتی، و امکان‌پذیر شدن کار در زمینه‌های بین‌رشته‌ای علوم و مهندسی شروع شد. تنها از اوایل دهه? ???? است که اینترنت به صورت یک شبکه? همگانی و جهان‌شمول درآمده‌است. وابسته شدن تمامی فعّالیت‌های بشر به اینترنت در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخیِ نوین در عرصه‌های گوناگون علوم، فن‌ّآوری، و به خصوص در نحوه تفکّر انسان دارد.

به بیان دیگر اینترنت مجموعه‌ای گسترده از شبکه‌ها و دروازه‌هایی است که از پروتکل TCP/IP بمنظور ارتباط با یکدیگر استفاده می‌نمایند. اینترنت، شامل خطوط ارتباطی با سرعت بالا بین گره‌های اصلی و یا کامپیوترهای میزبانی است که داده‌ها و پیام‌ها را Route می‌نماید.

سازمان‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و موسسات متعدد، نیازمند دستیابی به شبکه اینترنت برای ایجاد یک وب‌گاه، دستیابی از راه دور وی‌پی‌ان, انجام تحقیقات و یا استفاده از سیستم پست الکترونیکی، می‌باشند. شواهد زیادی در دست است که از آنچه اینترنت برای بشر خواهد ساخت و خواهد کرد، تنها مقدار بسیار اندکی به واقعیت درآمده‌است.


[ دوشنبه 89/3/31 ] [ 11:2 صبح ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

هر چی که بخوای از عکس، داستان، ترفند مو بایل و کامپیوتر،ترفند ایرانسل،بازی،دانلود فیلم و آهنگ، اس ام اس و ....
موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 362
بازدید دیروز: 143
کل بازدیدها: 914385