مهر 89 - BABAK 1992
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

BABAK 1992
 
لینک دوستان

دکتر پورعباس گفت: مصوبه کمیته منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی در 15 اردیبهشت درباره بومی گزینی آخرین تغییر در کنکور سراسری 1388 است که بر اساس آن ظرفیت پذیرش آزاد در مقایسه با کنکور 86 و 87 در رشته های پرطرفدار افزایش یافته است. رییس سازمان سنجش آخرین تغییرات کنکور 88 را تشریح کرد دکتر پورعباس گفت: مصوبه کمیته منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی در 15 اردیبهشت درباره بومی گزینی آخرین تغییر در کنکور سراسری 1388 است که بر اساس آن ظرفیت پذیرش آزاد در مقایسه با کنکور 86 و 87 در رشته های پرطرفدار افزایش یافته است. وی در تشریح آخرین تغییرات کنکور 88 با بیان این مطلب افزود: براساس پیشنهاد سازمان سنجش آموزش کشور و مصوبه کمیته منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی در 15 اردیبهشت ماه، شرایط بومی گزینی و آزاد داوطلبان دوره های روزانه آزمون سراسری 88 تغییر کرد. وی گفت: تغییر بومی گزینی در 13 رشته پر طرفدار در رشته های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی صنایع (در گروه آزمایشی ریاضی و فنی)، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی (در گروه آزمایشی علوم تجربی)، حقوق،‌ روانشناسی و حسابداری (در گروه آزمایشی علوم انسانی ) صورت خواهد گرفت. پورعباس اضافه کرد: پذیرش بومی در این رشته ها پس از کسر سهمیه 40 درصدی ایثارگران به صورت 60 درصد گزینش بومی و 40 درصد آزاد صورت می گیرد. رئیس سازمان از افزایش ظرفیت پذیرش آزاد در مقایسه با کنکور 87 خبر داد و گفت: در کنکور 87 پذیرش آزاد 20 درصد و بومی 80 درصد بود. بومی گزینی در سال 86 نیز به صورت 30 درصد آزاد و 70 درصد بومی اعمال شد. وی افزود: در صورت تکمیل نشدن ظرفیت سهمیه ایثارگران در 13 رشته مذکور، باقیمانده ظرفیت به صورت 50 درصد گزینش بومی و 50 درصد گزینش آزاد اعمال می شود. رئیس سازمان سنجش در تشریح نحوه پذیرش داوطلبان کنکور در سایر رشته ها جز 13 رشته مذکور گفت: براساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 69 و کمیته مطالعه و برنامه ریزی کنکور، پذیرش بومی پس از کسر سهمیه ایثارگران (40 درصد) به صورت 80 درصد بومی و 20 درصد آزاد صورت می گیرد. در واقع پذیرش داوطبان در سایر رشته ها به جز این 13 رشته که اعلام شد به صورت گذشته و همانند کنکورهای قبل خواهد بود. پورعباس ادامه داد: در پذیرش دانشجو در سایر رشته ها (غیر از 13 رشته مذکور) در صورتی که ظرفیت ایثارگران تکمیل نشود، باقیمانده ظرفیت به صورت تماما بومی برای پذیرش داوطلبان اختصاص خواهد یافت. وی درباره نحوه اطلاع رسانی بومی پذیری در دفترچه کنکور نیز گفت: مصوبات کنکور شامل سهمیه ها و شرایط و ضوابط در دفترچه شماره یک کنکور درج می شود. جزئیات روش پذیرش دانشجو در کنکور نیز به طور کامل در دفترچه شماره دو کنکور سراسری منتشر خواهد شد. پورعباس درباره اضطراب موجود در داوطلبان به دلیل اعلام نحوه پذیرش بومی در کنکور گفت: جای هیچ نگرانی وجود ندارد. داوطلبان در حال حاضر تنها به فکر درس خواندن باشند و مطمئن باشند داوطلبان قوی به هیچ عنوان متضرر نمی شوند و عدالت به طور کامل رعایت می شود. ضمن اینکه ما شاهد تغییر دیگری در کنکور امسال نخواهیم بود. به نقل از روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور


[ سه شنبه 89/4/1 ] [ 10:56 صبح ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]

شاید برای شما نیز جالب باشد که از این پس بتوانید برای ورود به سایت های معروف نظیر گوگل، یاهو، مایکروسافت و... از آدرس های میانبر دیگری به جز آدرس اصلی سایت استفاده کنید. آن هم از طریق یک تکنولوژی نوین در آدرس دهی! به طوریکه میتوانید به سریعترین شکل ممکن از نظر منطقی وارد سایت مورد نظر خود شوید. هم اکنون قصد داریم تا این ترفند بکر را به شما معرفی کنیم.

شما از این پس میتوانید برای ورود به هر یک از سایت های موجود در لیست زیر از آدرس دیگری که در کنار آن نوشته شده است استفاده کنید.
کلیه آدرس های زیر شش حرفی هستند و شاید به نظر شما چندان هم کوتاه نیایند ، اما اگر اندکی بیشتر دقت کنید به ظرافت به کار رفته در اسامی پی خواهید برد.
به شکلی که کلیه آدرس ها از کنار هم قرار گرفتن 3 حرف کیبورد و تکرار آنها به وجود آمده اند! این همسایگی حروف از چهار جهت اصلی یعنی چپ، راست، بالا و پایین وجود دارد.
تعدادی از آدرس ها را امتحان کنید، خودتان به اصل موضوع و از همه مهمتر نبوغ فردی که این روش را ابداع کرده است پی خواهید برد.

آدرس ها به شرح زیرند (سایتهای معروف تر به شکل پررنگ مشخص شده اند):
AtoAll.com = aawwss.com (زاویه اولین حرف از حروف انگلیسی و آدرس اینترنتی سازنده این روش)
BseIndia.com = bbnnmm.com (همسایگی از چپ به راست)
www.bbc.co.uk = bbhhuu.com (همسایگی از پایین به بالا به سمت راست)
Badoo.com = bbggtt.com (همسایگی از پایین به بالا به سمت چپ)
www.bsnl.co.in = bnmbnm.com (همسایگی از چپ به راست)
Coolbuddy.com = ccvvbb.com (همسایگی از چپ به راست)
www.cnn.com = ccfftt.com (همسایگی از پایین به بالا به سمت راست)
Dailymotion.com = ddffgg.com (همسایگی از چپ به راست)
www.Ebay.com = eerrtt.com (همسایگی از چپ به راست)
Epicwar.com = eesszz.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت چپ)
ExpressIndia.com = eszesz.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت چپ)
Easy-share.com = eeddcc.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت راست)
Facebook.com = ffgghh.com (همسایگی از چپ به راست)
news.google.com = xxddrr.com (همسایگی از پایین به بالا از سمت راست)
Google.com = gghhjj.com (همسایگی از چپ به راست)
HindustanTimes.com = hhjjkk.com (همسایگی از چپ به راست)
Image search = iioopp.com (همسایگی از چپ به راست)
IndiaTvNews.com = vvggyy.com (همسایگی از پایین به بالا از سمت راست)
www.Irctc.co.in = iuyiuy.com (همسایگی از راست به چپ)
IndianExpress.com = ijnijn.com (همسایگی از بالا به پایین به سمت چپ)
IndianRail.gov.in = iijjnn.com (همسایگی از بالا به پایین به سمت چپ)
Microsoft = mmjjuu.com (همسایگی از پایین به بالا به سمت چپ)
merinews.com = mmkkoo.com (همسایگی از پایین به بالا به سمت راست)
News search = nnjjii.com (همسایگی از پایین به بالا به سمت راست)
Tarfandestan.com = Tarfandestan.com
nlujodhpur.ac.in = nnhhyy.com (همسایگی از پایین به بالا به سمت چپ)
Orkut.com = ookkmm.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت چپ)
Rapidshare.com = rrttyy.com (همسایگی از چپ به راست)
Rediffmail.com = rrddxx.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت چپ)
Search Engine = ssddff.com (همسایگی از چپ به راست)
TribuneIndia.com = ttyyuu.com (همسایگی از چپ به راست)
Teamxbox.com = ttffcc.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت چپ)
Usercash = uuiioo.com (همسایگی از چپ به راست)
Uncoverthenet = uuhhbb.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت چپ)
Utoronto.ca = uujjmm.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت راست)
Video search = vvbbnn.com (همسایگی چپ به راست)
Vinagames.com = vvffrr.com (همسایگی از پایین به بالا از سمت چپ)
Wikipedia.org = wweerr.com (همسایگی از چپ به راست)
www.Wrtch.cc = wwssxx.com (همسایگی از بالا به پایین به سمت راست)
Xanga.com = xxccvv.com (همسایگی از چپ به راست)
www.Xing.com = xxssww.com (همسایگی از پایین به بالا از سمت چپ)
Yahoomail.com = yyhhnn.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت راست)
YouTube.com = yyggvv.com (همسایگی از بالا به پایین از سمت چپ)

آدرس های فوق را کافی است در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید.
جهت بالا بردن سرعت عمل نیز میتوانید آدرس را بدون پسوند و پیشوند وارد کرده و Ctrl + Enter بزنید تا آدرس اتوماتیک ثبت شود.

[ یکشنبه 89/3/30 ] [ 6:33 عصر ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]

با گسترش ابزارهای نوین ارتباطی بویژه اینترنت، آشنایی‌های اینترنتی با طراحی فضاها و اتاق‌هایی به این منظور شکل گرفت. بیشتر مشتریان این اتاق‌ها جوانانی هستند که به دنبال همکلامی و آشنایی در این اتاق‌ها می‌گردند از طرفی جرقه ازدواج‌های اینترنتی نیز در همین اتاق‌ها با شستی‌های کیبورد زده می‌شود، اما این ازدواج‌ها چقدر پایدار و ریشه‌ای هستند؟ آیا شرایط یک آشنایی استاندارد در این فضا فراهم می‌شود؟ مخاطرات این نوع آشنایی‌ها چیست؟
دکتر فرزانه صداقت روان‌شناس ازدواج‌های اینترنتی را به عنوان ازدواج‌های پایدار تلقی نمی‌کند و نوع ارتباط را مشکل اصلی این ازدواج‌ها می‌داند و می‌گوید. ما در زوج‌هایی که حتی با مشاوره پیش از ازدواج با هم وصلت کرده‌اند، مسائل و مشکلاتی را می‌بینیم.
حال چگونه می‌توان انتظار داشت ازدواجی که با اتکا به ? مانیتور در فضایی مجازی فانتزی به ثمر نشسته است، موفق باشد؟ مهم‌ترین ویژگی فضای چت و اینترنت نشاندن مجاز به جای واقعیت است، این جابه‌جایی آنقدر ظریف اتفاق می‌افتد که افراد بسادگی دنیای خیال را با جهان واقعیت اشتباه می‌گیرند.
وی می‌افزاید: نکته دیگر این که من نمی‌توانم بپذیرم نمونه‌های موفقی از این نوع ازدواج‌ها وجود دارد، برای این که متاسفانه در جامعه بیشتر از آن که ما برای خودمان زندگی کنیم، برای دیگران زندگی می‌کنیم؛ حاضریم با تنش و درگیری به یک رابطه زوجیت ادامه بدهیم، اما جلوی دیگران «ماسک موفقیت» روی صورتمان باشد.
به همین دلیل است که شما به دفعات با زوج‌های میانسالی روبه‌رو می‌شوید که پس از سر و سامان پیدا کردن فرزندانشان از همدیگر جدا می‌شوند. البته ما باید روی مصادیق یک ازدواج موفق بازتعریف دوباره‌ای داشته باشیم. بسیار بد است که مدل ماشین عروسی، شام عروسی، لباس‌های عروسی و داماد و تالار نشانه‌هایی از آغاز یک زندگی مشترک خوب تعریف شود.


[ یکشنبه 89/3/30 ] [ 6:30 عصر ] [ بابک باباپور ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

هر چی که بخوای از عکس، داستان، ترفند مو بایل و کامپیوتر،ترفند ایرانسل،بازی،دانلود فیلم و آهنگ، اس ام اس و ....
موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 19
بازدید دیروز: 253
کل بازدیدها: 908195